Wynajem

kuchnia
kitchen porter – zajmuje się porządkowaniem kuchni,
commis chef – początkujący kucharz
larder chef – kucharz od starterów głównie, odpowiedzialny za zupę dnia
chef de partie (junior i senior)- kucharz całej sekcji
sous chef (junior i senior) – asystuje przy obsłudze dań głównych
second chef – drugi kucharz, który aktywnie uczestniczy w przygotowaniu dań
head chef – to szef kuchni, odpowiedzialny za całość menu, zamówienia, jakość żywności, jej prezentację na talerzu, zwykle pracuje przy daniach głównych, wyrocznia i nauczyciel
executive chef – to na ogół właściciel restauracji

Wynajem jedzenia

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s